Az olcsó webáruház nem éri meg? Egy olcsó honlap nem működhet stabilan?

Egyre több olyan cikket látok az interneten amelyek az olcsó webáruház készítői ellen szólnak. Többnyire az ilyen cikkek szerzői horror áron dolgoznak, és ugyanazt a szolgáltatást nyújtják, mint egy olcsó honlap készítői.
olcsó webáruház
Találkoztam olyan olcsó honlap és egyben olcsó webáruház  ellenzővel is, akinek a saját magát hirdető honlapja ( a minőséget meg kell fizetni jeligével ) nem volt mobil nézetre optimalizálva sem, ami valljuk be a mai világban alap dolognak számít eltekintve a drága, vagy az olcsó honlap vagy webáruház fogalmától. Egy stabil honlap vagy webáruház alapja egy jól működő naprakész tárhely és adatbázis, melynek szolgáltatónként eltérő éves díjazása többnyire a minőséggel egyenesen arányos.
olcsó webáruház
Tehát lehet olcsó egy honlap, és működhet jól egy olcsó webáruház, ha a megfelelő tárhely szolgáltatót  választjuk. Továbbra is az a véleményem, hogy nem érdemes sokat fizetni azért, amit kevesebb ráfordítással is megkaphatunk, ha jól informáltak vagyunk. Kedves leendő ügyfeleim: Olcsó honlap minőségi honlap, ha jó helyen keressük!